BABOR BEAUTY SPA – Barendrecht


 

Is het instituut voor huidverbetering van Barendrecht, net onder de rook van Rotterdam, gespecialiseerd in het oplossen van milde en ernstige huidproblemen. Onze missie is om jou te helpen om van je huidprobleem af te komen.

Natasja van Stuivenberg “Ik ben van mening dat iedereen een mooie huid kan krijgen en dat elke man/vrouw ongeacht zijn/haar leeftijd een mooie, gezonde en stralende huid verdient”

Zoek daarom niet verder, je bent nu op de juiste website, en wij willen je daarbij graag helpen!!

“Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.”

huidproblemen

Huidproblemen

Acne, couperose, rosacea, eczeem, psoriasis, pigmentvlekken en littekens kunnen de huid ontsieren. Wij bieden je een weg naar een mooie gezonde huid.

Lees verder >>>>

huidverjonging

Huidverjonging

Heb jij last van, verslapte huid of lijntjes? En schat men je ouder dan je daadwerkelijk bent? Doe er nu iets aan, en laat ons jou daar bij helpen.

Lees verder >>>>

huidverbetering

Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen worden alleen uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde huidspecialisten. En gebruiken de nieuwste apparatuur, zoals bv de DermaPen en Ledlicht.

Lees verder >>>>

huidverzorging

Huidverzorging

Je huid is enorm krachtig en je grootste orgaan. Een goede bescherming en verzorging, afgestemd op jouw huidtype, is essentieel om je huid in conditie te houden en huidproblemen te voorkomen.

Lees verder >>>>

afslanken figuurcorrectie

Afslanken & Figuurcorrectie

Wil jij plaatselijk afslanken, definitief afrekenen met probleemzones zoals lovehandles? Wij hebben zeer effectieve methodes om jou daarbij te helpen.

Lees verder >>>>

h-ipl-biedt-meer-dan-alleen-definitief-verwijderen-van-ongewenst-haargroei

Ontharen

Wij bieden je, definitieve/duurzame ontharing door het gebruik van HIGH Intense Pulse Light (HIPL) de meest ideale manier van ontharen: het is vrijwel pijnloos, snel, definitief en zonder risico of harsen, waxen als tijdelijke ontharing.

Lees verder >>>>

webshop

Webshop

Online webshop voor producten en diensten van BABOR, DermaQuests, Sense afslankkuur, cadeaubonnen. Voordelige prijzen, gratis bezorging en snelle levering.

Lees verder >>>>

Producten in onze webshop

VANAF € 50,- GRATIS VERZENDING!

BABOR Lifting Cellular BTX-Lift Serum verzorgingsserum met speciale precisieroller.

BTX-Lift Serum

62,00

Serum bij mimische rimpels met een speciale roller die nauwkeurig werkt.

Het BTX-Lift Serum is een licht, intensief verzorgingsserum met speciale precisieroller voor het snelle herstel van mimische rimpels.

BABOR Lifting Cellular Collagen Booster Cream verstrakkende, verzorgende gezichtscrème.

Collagen Booster Cream

97,00

Maakt strak en verstevigt de huid.

Verstrakkende, verzorgende gezichtscrème voor de correctie van rimpels en verminderende weefselstevigheid.

BABOR Lifting Cellular Collagen Infusion - Verstevigen van de huid, correctie van rimpels

Collagen Infusion

102,00

Extra portie collageen voor het verstrakken en verstevigen van de huid.

De Collagen Booster Infusion is een verstrakkend werkstofconcentraat, dat als een intensieve kuur van vier weken voor de correctie van rimpels en verminderende weefselstevigheid dient.

Laatste blog berichten

Psst….. Vanaf 1 november zijn wij ook iedere woensdag open!!

Psst… vanaf deze week (1 november) zijn we ook iedere woensdag open!! Wij staan op woensdagen van 9.00 tot 17.00 voor je klaar. En om je nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft er ook een uitbreiding van tijden op bestaande dagen plaats gevonden.   Openingstijden Maandag:                 10.30-21.00 Dinsdag:                   13.00-21.00 Woensdag:               09.00-17.00 Donderdag:              12.00-21.00…

Lees verder!

BABOR Adventkalender met 24 effectieve werkstofampullen

BABOR Adventkalender Begin op 1 december met de adventskalender van Babor en je hebt een stralend gezicht op kerstavond!   Geef je huid 24 dagen lang een intensieve kuur Zoals elk jaar komt Babor met een adventskalender vol skincare om je huid een intensieve kuur te geven zodat deze party proof is met Kerstmis. Wat…

Lees verder!
Anbos
Dierproef_vrij
KOC

 

Voor en na foto

YouTube

BABOR REVERSIVE - "MORGEN MOOIER DAN GISTEREN"

BABOR Sonic Cleansing Brush

Baborganic, GREEN GLAMOUR

BABOR SPA