Hoe kom ik van mijn huidprobleem af?

Acne, couperose, rosacea, eczeem, psoriasis, pigmentvlekken en littekens kunnen de huid ontsieren. Wij bieden een weg naar een gezonde huid.

Lees verder >>>>

ACNE… Wil jij er binnen 6 weken van af?

Wil je echt van de acne af komen dan moet je de oorzaak aanpakken!! Met een combinatie van  therapeutische behandelingen pakken wij jouw acne doeltreffend aan. Zonder medicatie en andere ingrijpende middelen.

Lees verder >>>>

LITTEKENS… Wij maken ze minder zichtbaar.

De behandeling van littekens is erop gericht om het litteken te verzachten, platter te maken of het litteken juist op te vullen. Ook kan een littekenbehandeling gericht zijn op het verminderen van kleurverschillen.

Lees verder >>>>

COUPEROSE… Weg met die ontsierende adertjes.

Couperose kan een gevolg zijn van acne rosacea, dit zijn veelvoorkomende ontstekingsreacties van de huid. In de meeste gevallen treedt couperose spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen.

Lees verder >>>>

ECZEEM… Natuurlijk behandelen van eczeem zonder hormonen.

Eczeem ontstaat vaak door een overmatige reactie van overprikkeling van je immuunsysteem. Wij pakken de oorzaak van binnenuit aan met Nutricosmetics van LavieSage.

Lees verder >>>>

GROVE PORIËN… Wil jij ook een fijnere huidstructuur binnen enkele weken?

Bij langdurig verstopte poriën rekt de porie wand uit en worden de poriën meer zichtbaar (grove poriën). Ook bij gebruik van teveel aan cosmetica, vette crèmes of onvoldoende reinigen van de huid.

Lees verder >>>>

ROSACEA… Lees hier de tips en dé oplossing.

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij er vurige rode verkleuringen in het gezicht zijn, meestal op de wangen en de neus.

Lees verder >>>>

FIBROMEN… Ik wil er graag van af.

Fibromen of steelwratjes zijn goedaardige huidgezwelletjes. Fibromen komen vooral voor op het gezicht (oogleden), de hals, de borst, de oksels en in de liezen.

Lees verder >>>>