Avatar
Monique
17/01/2020

Gister was ik er weer zoals iedere maand in de stoel bij Natascha. Deze keer een bindweefsel massage. WoW Dat was slikken ik kan best wat hebben maar auw auw. Kreeft rood kwam ik uit de stoel vanochtend stond ik op ik kon mij de tijd niet herinneren dat ik zo soepel en energiek wakker werd. Super die behandeling en zeker een aanrader voor een ieder die al een tijdje niet lekker in zijn lichaam zit rugklachten stramheid stijfheid en dat ondanks dat ik regelmatig ontspannings massages heb Het is een bevrijding en een aanrader. Topper ben jij Natascha jij weet wat een vrouw nodig heeft een vakvrouw 👍🏻

Avatar
Monique
22/03/2018

Wat is het toch iedere keer weer heerlijk om languit in de stoel te liggen bij Natascha. Je komt gestresst binnen en vertrekt relaxed. De kunst van een vakvrouw om je echt te laten genieten van de spaarzame rustmomenten die je jezelf tegenwoordig vaak misgunt ! Ik kijk er iedere maand weer naar uit mijn huid is er veel gezonder gaan uitzien de producten die worden gebruikt zijn iedere dag weer een genot om te gebruiken. Fantastisch ik kan het iedereen aanraden niet alleen ruiken de producten zalig maar doen ze ook wat het product beloofd. Nooit meer iets anders. Natascha blij met jou je maakt niet alleen mensen mooi je bent zelf ook een heel mooi persoon een topper ??

Avatar
Petroeska
22/03/2018

Ik kom sinds kort in deze salon ben nog nooit zo goed geholpen zeer te vreden wat ik bij deze salon krijg aan advies en hun werkwijze heb ik bij andere salon's nog nooit gehad ik top personeel jullie zien me heeeeel snel weer

Default Avatar125
Sabrina Kuijer
10/03/2018
Avatar
Jacqueline
19/04/2016

Ik kom al 15 jaar bij Natasja en ik zou niemand anders meer willen. Een vakvrouw die weet wat ze doet en hoe ze moet handelen.

Avatar
Danielle
02/02/2016

Vandaag weer een super behandeling ondergaan. Bedankt voor de geweldige behandeling Natasja. Tot over 4 weken.

Avatar
Wilma Lodders
31/01/2016

Zeer goed geholpen. Fijn personeel dat goed advies geeft! Kortom een echte aanrader.

Avatar
Joop
30/01/2016

Dankzij Natasja van mijn natuurlijke trui afgeholpen in een comfortabele omgeving en zeer klantvriendelijke behandeling. Aan te raden voor mannen die er ook teveel van hebben namelijk haar.

Avatar
Claudia
30/01/2016

Vriendelijke personeel die hun vak verstaan. Deskundig advies. Aanrader voor iedereen die een mooie huid wil.

Default Avatar125
Demi Blok
18/01/2016

Ik vind het fijn om er te zijn, er hangt een lekkere rustige sfeer waarbij je je volledig kunt ontspannen. Ook krijg je altijd eerlijk advies en passend op maat. Verder is Natasja fijn in de omgang en weet ze waar ze over praat.

Default Avatar125
Daniel Pasman
18/01/2016

Samen met mijn vrouw naar natasja geweest.Heel tevreden met de Cryolipolyse (plaatselijke vetbevriezing)behandeling.Ik merk nu al het verschil en dit moet nog beter zichtbaar worden .blij dat mn lovehandels zonder operatie en pijn weggaan!
Het apparaat ziet er futuristisch uit maar we zijn blij verrast met het resultaat!
Mijn vrouw verrast met tandenbleeksessie met als resultaat: 7 tinten lichtere tanden,dit was heel duidelijk te zien ! Goede uitleg vooraf en begeleiding tijdens de behandelingen..
Wij zijn echt super tevreden !

Default Avatar125
Didi Willemsen
18/11/2015

Laat uw recensie achter

90 + 6 =