Huidverzorging

Hoe kies ik mijn huidverzorging?

Een goed behandel en verzorgingsadvies voor huidproblemen begint met het stellen van een juiste diagnose.De 3D HuidScan is een uniek apparaat waarmee de huid veilig en doeltreffend kan worden doorgelicht.

Lees verder >>>>

BABOR_Huidverzorging

Waarom Babor?

BABOR is vanaf het begin al een pionier van professionele huidverzorging. Ook biedt BABOR, natuurlijke werkstoffen in luxueuze, actieve en voor de huid verdraagzame verzorgingsproducten. Dit resulteert sinds het bestaan, nu ruim 60 jaar geleden, in: Individuele precisie-cosmetica ‘Made in Germany’.

Lees verder >>>>

DermaQuest

Het merk DermaQuest is in 1999 opgericht door Sam Dhatt. Deze chemicus, die na 20 jaar als chemicus werkzaam te zijn geweest in de huidverzorgingsindustrie voor meer dan 700 verschillende merken, de tijd rijp vond om zijn filosofie voor huidverbetering te presenteren.

Lees verder >>>>

LavieSage

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutriënten voor cosmetisch gebruik om het heel eenvoudig te houden. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid.

Lees verder >>>>