Hoe verbeter ik mijn huid?

Acné, couperose, rosacea, eczeem, psoriasis, pigmentvlekken en littekens kunnen de huid ontsieren. Wij bieden een weg naar een gezonde huid.

Lees verder >>>>

LITTEKENS… Wij maken ze minder zichtbaar.

De behandeling van littekens is erop gericht om het litteken te verzachten, platter te maken of het litteken juist op te vullen.

Lees verder >>>>

Therapeutische peelings… Geven je een mooie, egale huid.

De uitvoering van de DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Lees verder >>>>

SkinExpert roller… Rol je huid gezond!

Het doel van een Micro-Needle behandeling is een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van Micro-Needling is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Lees verder >>>>

Microdermabrasie… Wat is Microdermabrasie?

De Microdermabrasiebehandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Het intensief weghalen van verhoornde cellen geeft de huid een impuls om te vernieuwen.

Lees verder >>>>

DermaPen… Is het beste op het gebied van microneedling!

Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merk je dat de huid na enkele behandelingen steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels vermindert geleidelijk.

Lees verder >>>>

LEDLicht Therapie

LEDLicht therapie… Is dat iets voor mij?

LEDLicht therapie werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig ter verbetering van de genezing van wonden en weefselgroei in de ruimte.

Lees verder >>>>

Huidverbeterende massage…Wat doet deze massage?

Huidverbeterende massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Door stevige massage grepen op de middelste en onderste huidlagen…

Lees verder >>>>