nex

Couperose

Couperose is een veel voorkomend huidprobleem wat toeneemt in de loop der jaren. Dit uit zich voornamelijk op en rondom de wangen en neus. 
Het zijn kleine, gesprongen haarvaatjes (teleangiëctasieën) onder de huid waardoor er een rode blos ontstaat. Weersomstandigheden, aanleg en leefomstandigheden kunnen couperose verergeren.

.

Rosacea

Rosacea is een veelvuldig voorkomende huidaandoening, die zich kenmerkt door rode vlekken (erythemateuze) in het gezicht. Meestal uit het zich op de wangen, neus, voorhoofd en kin. Rosacea gaat gepaard met duidelijk zichtbare verwijde bloedvaatjes (teleangiectasieen) of puistjes (papulopustels). Dit komt voornamelijk voor bij mensen met een lichte huidskleur in de leeftijd van 30 tot 60 jaar.

nex

Couperose / Rosacea Huidproblemen? Maak gelijk een afspraak!

Vult de onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    nex

    Behandeling

    Couperose en Rosacea worden behandeld middels IPL. Afhankelijk van de mate van deze huidaandoeningen, worden het verwachte aantal behandelingen bepaald. Tijdens het intakegesprek zullen wij u informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen.

    BABOR BEAUTY SPA – Barendrecht werkt volgens de GGD opgestelde hygiënevoorschriften. Wij zijn het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD. Bezoek ook de website van Veilig Tatoeëren.

    GGD logo