Home Spa Set Hands

74,90

Perfect op elkaar afgestemde verzorging voor happy hands!

inhoud: set met 4 delen

Prijsvoordeel van 10%

Uitverkocht

Categories: , , SKU: SET100014464

Beschrijving

Beschrijving

De juiste handreiniging en –verzorging bestaat uit vier stappen:

 1. De Nourishing Hand Wash Oil is een grondig reinigende handwasolie met intensief vetherstellende eigenschappen.
 2. De Shaping Body Peeling Cream is een crèmepeeling met exclusief elsbes-stamcellenextract en natuurlijke peellichaampjes uit cranberry’s en cellulose
 3. De Cuticle & Nail Repair is een zeer volle nagelcrème voor de intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen.
 4. De Pre- & Probiotic Hand Cream is een intensief verzorgende handcrème voor belaste en uitgeputte handen met pre- & probiotics, om de regeneratie van de beschadigde huidbeschermingsbarrière te ondersteunen.

Werking

Nourishing Hand Wash Oil: Voor een hygiënisch schoon en verzorgd huidgevoel na het handen wassen.
Shaping Body Peeling Cream: Al na het eerste gebruik ziet de huid er gelijkmatiger en fluweelzacht uit.
Shaping Cuticle & Nail Repair: De nagelriemen en nagels worden verzorgd.
Pre- & Probiotic Hand Cream: Intensief verzorgende handcrème die met pre- & probiotics de regeneratie van de beschadigde huidbeschermingsbarrière ondersteunt en zodoende het verlies aan vocht herstelt. Natuurlijke oliën verzorgen de huid, zodat u uw handen weer perfect verzorgd kunt laten zien.

Voordeel

Nourishing Hand Wash Oil: Lipiden uit marula, sheabutter, amandel en argan zorgen door hun vetherstellende en verzorgende werking voor een zacht huidgevoel tijdens de reiniging en ondersteunen de regeneratie van de huid.

Shaping Body Peeling Cream: Natuurlijke peellichaampjes uit cranberry’s en cellulose verwijderen overtollige huidschilfertjes. Voor een verfijnd huidbeeld. Het exclusieve BABOR elsbes-stamcellenextract en het plantaardige shaping-complex uit artisjok, methylxanthines en levaan bevorderen de spankracht en elasticiteit van de huid.
Shaping Cuticle & Nail Repair: Canolaolie, sheabutter en calcium ondersteunen de regeneratie van de nagelriemen en ondersteunen de nagels.
Pre- & Probiotic Hand Cream: De aanwezige fytosterolen uit de sabal-palm werken regenererend bij een verstoorde barrièrefunctie. Tegelijkertijd helpt panthenol bij de kalmering van de huid. Ook verzorgen natuurlijke oliën de huid, zodat u uw handen weer perfect verzorgd kunt laten zien.

Gebruik

Nourishing Hand Wash Oil: Gebruik: op vochtige handen aanbrengen, in de handpalmen en op de rug van de handen verdelen en minstens 20 seconden opschuimen. Daarna zorgvuldig afspoelen.
Shaping Body Peeling Cream: 2-3 keer per week op natte handen verdelen en met draaiende bewegingen licht inmasseren. Royaal met water grondig afwassen.
Shaping Cuticle & Nail Repair: Masseer een kleine hoeveelheid van de Cuticle & Nail Repair Cream verschillende keren per dag zachtjes in de nagelriem.
Pre- & Probiotic Hand Cream: Voor een optimale werking smeert u uw handen verschillende keren per dag in. Bij bijzonder droge, belaste handen gebruikt u de crème één tot twee keer per week ook als handmasker. Hiervoor de crème ruim aanbrengen en ongeveer 20 minuten laten inwerken. Desgewenst handschoenen gebruiken. Vervolgens masseert u de resten in of verwijdert u ze met een tissue.

Wat is de inhoud?

 • 1 x SHAPING Body Peeling Cream
  inhoud: 200 ml
 • 1 x SHAPING Cuticle & Nail Repair
  inhoud: 15 ml
 • 1 x Handcare Nourishing Hand Wash Oil
  inhoud: 200 ml
 • 1 x Handcare Pre- & Probiotic Hand Cream
  inhoud: 100 ml