Couperose Dual Solution

59,00

Specialist voor de huid die gevoelig is voor couperose en roodheid

Category: SKU: 463457 Inhoud: 30 ml

Beschrijving

Beschrijving

Couperose Dual Solution combineert serum en primer en werd speciaal ontwikkeld om het verschijningsbeeld van couperose alsook tijdelijke en permanente roodheden en doorschijnende, rode adertjes te verminderen en te voorkomen.

Werking

Huidroodheden worden verlicht en het huidbeeld wordt zichtbaar egaler. Voor een beter verschijningsbeeld van couperose.

Voordeel

Met 2% anti-roodheidcomplex in het serum en de primer wordt het verschijningsbeeld van couperose zichtbaar verminderd en de vasculaire elasticiteit wordt ondersteund. Huidroodheden worden verlicht. Bijkomende groene pigmenten in de primer doen elk type van roodheden onmiddellijk optisch verdwijnen.

Gebruik

’s Morgens: breng het Couperose Serum na de reiniging lokaal aan op de rode, vaatlabiele huid van het gezicht en laat het in de huid inwerken. Breng vervolgens de passende DOCTOR BABOR REFINE CELLULAR Couperose Cream aan. Breng dan de Couperose Primer over de Couperose Cream lokaal aan op de roodheden en adertjes en klop het zachtjes in de huid. Vervolgens kunt u make-up gebruiken.
’s Avonds: breng het Couperose Serum na de reiniging lokaal aan op de rode, vaatlabiele huid van het gezicht en laat het in de huid inwerken. Breng vervolgens de passende DOCTOR BABOR REFINE CELLULAR Couperose Cream aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Couperose Dual Solution” te beoordelen