Lifting Travelset

50,00

Een jeugdig strakkere en gladdere huidtint zonder facelift.
De hooggeconcentreerde, speciale verzorgingsproducten van Lifting Cellular met precisie werkstofcombinaties bieden de perfecte verzorgingsoplossingen voor de veeleisende huid met duidelijke ouderdomsverschijnselen. De huid en in het bijzonder de gezichtscontouren worden van binnenuit verstevigd, rimpels en plooien worden zichtbaar glad gemaakt en gevuld.

De Lifting Travelset 2017 bevat drie verzorgingshighlights van de DOCTOR BABOR Lifting Cellular precisiereeks, in een formaat dat ideaal is om de producten te leren kennen of voor onderweg.

Beschrijving

Beschrijving

De Lifting Travelset 2017 bevat drie verzorgingshighlights van de DOCTOR BABOR Lifting Cellular precisiereeks, in een formaat dat ideaal is om de producten te leren kennen of voor onderweg. De Firming Lip Booster 15 ml, de Collagen Booster Cream 15 ml en de Collagen Booster Infusion 7ml zorgen voor een zichtbare verjonging van de gezichtshuid en de lippen. Voor een merkbaar stevigere, gladdere en jongere teint zonder facelift.

Werking

Perfect voor onderweg en om de exclusieve DOCTOR BABOR Lifting Cellular precisie-verzorgingsproducten te leren kennen.
Op elkaar afgestemde verzorgingscrème, serum en lippenverzorging in praktische testmaten voor een perfecte verzorging:
– Firming Lip Booster 15 ml – Verzorgende lippenbalsem met plumping-effect.
– Collagen Booster Cream 15 ml – Effectieve & verstevigende gezichtsverzorgingscrème.
– Collagen Booster Infusion 7ml – Effectief werkstofconcentraat als intensieve kuur.

Voordeel

Het multi-actief hyaluronzuurcomplex en het maritiem collageen van de Collagen Booster Cream hydrateren de huid op intensieve wijze en ondersteunen haar elasticiteit. Tegelijk wordt de huideigen collageenproductie geactiveerd en zo wordt ook de huiddichtheid- en stevigheid voelbaar verbeterd. De teint ziet er jeugdig strak en fris uit.

De Firming Lip Booster is ideaal tegen verticale lijnen rond de mond en een onregelmatige lippencontour. De lippenverzorging met plumping-effect reduceert zichtbaar de diepte van lippenrimpeltjes en lijnen om het mondgebied en verbetert het lipvolume. Resultaat: een gedefinieerd lippengebied met jeugdig vollere lippen.

Het verstevigende werkstofconcentraat dient om de huid strakker te maken. Daarbij ondersteunt de Collagen Booster Infusion de hele collageen-kringloop: de opbouw van collageen wordt geactiveerd, de afbouw van elastine vezels vermindert en het collageengehalte stabiliseert. Lijnen en een verminderde weefselstevigheid wordt gecorrigeerd en de uitstraling van huid wordt merkbaar verbeterd. Voor een zichtbaar gladgemaakte, stevige en jeugdigere teint.

Gebruik

Breng de Collagen Booster Cream ’s morgens en ’s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté aan en masseer lichtjes.
Voor de gedeeltelijke behandeling van de lippen en de lippencontour wordt de Firming Lip Booster regelmatig of naar behoefte met de rolapplicator op het gewenste deel aangebracht. Vervolgens kan de gewone lippenmake-up worden aangebracht.

Verdeel na de avondlijke reiniging 2 pipetlengtes van de Collagen Booster Infusion op gezicht, hals en decolleté en masseer lichtjes in de huid. Breng vervolgens de verzorgingscrème aan. 1 flesje is genoeg voor 1 week. Bij een intensieve kuur raden we aan om ze 4 weken te gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef een reactie
Wees de eerste om “Lifting Travelset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierToevoegen