SKIN ACTIVATOR

Voor een zichtbaar gevitaliseerde, roze huid.

€ 29,00
Let op; Alleen in het instituut verkrijgbaar!
Categorieën: , Artikelnummer: 455031 Inhoud: 75 ml

Beschrijving

Beschrijving

Dit powermasker activeert de microcirculatie en verhoogt daardoor de huiddoorbloeding en zodoende ook de opnamecapaciteit van de huid voor de volgende verzorging. Aanwijzing: de werking van het masker laat zich zien door een lichte roodkleuring van de huid en het kan wat prikkelen.

Werking

NICOTINAAT is een derivaat van vitamine B3. Het leidt tot een activering van de huid en bevordert de doorbloeding. De stimulerende effecten zijn afhankelijk van de gevoeligheid van de huid, waar te nemen door een lichte prikkeling, roodkleuringen of warmte.

Voordeel

De DOCTOR BABOR PRO NIC Skin Activator activeert met nicotinaten de microcirculatie van de huid. Ze wordt optimaal voorbereid op de volgende verzorging en vertoont zich met een zichtbaar gevitaliseerd, rozig huidbeeld.

Gebruik

2 – 3 keer per week na de reiniging royaal als een masker aanbrengen op gezicht hals en decolleté. Oog- en mondgebied vrijlaten. Inwerktijd: 3 – 8 minuten. Duur van de inwerktijd richt zich naar het intreden van de intensiteit van de roodheid. Zodra een sterk gewenste roodheid optreedt, het masker met royaal water afwassen en de gebruikelijke verzorging aanbrengen. De toepassingstijd van acht minuten niet overschrijden!

Ingrediënten

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, METHYL GLUCETH-10, SORBITOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, PANTOLACTONE, BENZYL NICOTINATE

De vertoonde ingrediënten komen overeen met de actuele stand van de productie. Omdat we regelmatig nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepturen laten doorstromen en onze formuleringen overeenkomstig veranderen, is steeds de op de verpakking aangetoonde informatie van de ingrediënten toonaangevend.