FERULIC ACID CONCENTRATE

Voor een gekalmeerd, stralend, soepel en zacht uitziende huid.

€ 69,00
Let op; Alleen in het instituut verkrijgbaar!
Categorieën: , Artikelnummer: 455011 Inhoud: 30 ml

Beschrijving

Beschrijving

Het Doctor Babor Pro FR Ferulic Acid Concentrate bevat met ferulazuur de ideale anti-oxidatieve, anti-aging werkstof. Het voorkomt de vorming van vrije radicalen en zodoende een uv-geïnduceerde oxidatieve reactie. Zo verhindert het een door het milieu ontstane huidveroudering. Op deze manier zorgt het concentraat tegelijkertijd voor een herstelde, stralende teint.

Werking

Ferulazuur behoort tot de groep fenolzuren en is een absolute super antioxidant. Ze neutraliseert vrije radicalen en beschermt de cellen tegen oxidatieve beschadigingen. Ze heeft bovendien een anti-inflammatoire werking.

Voordeel

Het DOCTOR BABOR PRO FR Ferulic Acid Concentrate intensiveert de huideigen radicale bescherming. Ferulazuur absorbeert vrije radicalen en reduceert zodoende de uv-geïnduceerde oxidatieve huidveroudering.
De regeneratie van ontstane huidbeschadigingen wordt ondersteund. Voor een gekalmeerd, stralend en heerlijk zacht huidbeeld. Vrij van geurstoffen en synthetische kleurstoffen.

Gebruik

`s Morgens en/of `s avonds na de reiniging een pipetlengte op de gereinigde huid aanbrengen. Vervolgens de verzorging gebruiken. Duur van het gebruik in overleg met uw DOCTOR BABOR PRO expert. Als kuurtoepassing minstens gedurende vier weken `s morgens en `s avonds.

Ingrediënten

AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, ETHYL FERULATE, CARBOMER, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE

De vertoonde ingrediënten komen overeen met de actuele stand van de productie. Omdat we regelmatig nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepturen laten doorstromen en onze formuleringen overeenkomstig veranderen, is steeds de op de verpakking aangetoonde informatie van de ingrediënten toonaangevend.