BETA GLUCAN CONCENTRATE

Voor een onmiddellijke kalmering van de huid.

€ 69,00
Let op; Alleen in het instituut verkrijgbaar!
Categorieën: , Artikelnummer: 455014 Inhoud: 30 ml

Beschrijving

Beschrijving

Het Doctor Babor Pro BG Beta Glucan Concentrate is de ideale, onmiddellijke hulp bij een gestreste huid. Bètaglucaan is een bioactief polysacharide uit gist. Het verhoogt de huideigen verdedigingsfunctie, reduceert roodkleuringen, prikkels en een gespannen gevoel – op snelle en intensieve wijze.

Werking

BÈTAGLUCAAN is een bioactief polysacharide en reduceert huideigen stressinducatoren en overreacties van de huid. Voor een onmiddellijke kalmering van de huid.

Voordeel

Het DOCTOR BABOR PRO BG Beta Glucan Concentrate werkt kalmerend en verhoogt de huideigen verdedigingsfunctie bij een acute, gestreste huid. Het bètaglucaan heeft een anti-inflammatoire werking, vermindert roodkleuringen en prikkels en bevordert het huideigen regeneratieproces. Voor een gesterkte en direct gekalmeerde huid. pH-waarde: optimaal voor de huid. Vrij van geur- en synthetische kleurstoffen.

Gebruik

`s Morgens en/of `s avonds een pipetlengte op de gereinigde huid aanbrengen. Vervolgens de verzorging gebruiken.

Ingrediënten

AQUA, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MAGNESIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, SODIUM HYDROXIDE

De vertoonde ingrediënten komen overeen met de actuele stand van de productie. Omdat we regelmatig nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepturen laten doorstromen en onze formuleringen overeenkomstig veranderen, is steeds de op de verpakking aangetoonde informatie van de ingrediënten toonaangevend.