Selection Cream

76,90

Exclusieve intensieve 24-uursverzorging voor het bevorderen van de huidregeneratie met phytohormonen en effectieve antioxidanten.

Categorie: Artikelnummer: 473510 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Selection Cream

Gezichtsverzorgende creme die de regeneratie en revitalisatie van de vermoeide huid stimuleert. Met een rijke consistentie. Zonder parabenen. BABOR Selection Cream is een volle, intensieve, huid beschermende en verstevigende 24u verzorgingscrème ter ondersteuning van de huidregeneratie.

Werking

Cimicifuga extract en antioxidanten ondersteunen de regeneratie van de huid, stimuleren de huideigen beschermingsprocessen en verbeteren de huiddikte. OsmoTec herstelt weer het osmotische evenwicht in de cellen en verhoogt zo de huidvochtigheid. Alpine stamcellen beschermen tegen vroegtijdige, door het milieu veroorzaakte huidveroudering.

Voordeel

Selection Cream is ideaal geschikt voor de belaste huid die bescherming nodig heeft. De volle verzorgingscrème zorgt voor een voelbaar verstevigend, versterkt huidgevoel en een jeugdigere uitstraling.

Gebruik

Breng de Selection Cream`s Morgens en `s avonds op de gereinigde huid aanbrengen. Of als nachtcrème in combinatie met bijv. Daily Revitalizing Cream als dagverzorging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Selection Cream” te beoordelen