Vitalizing Serum

58,90

Verkwikkend serum voor vermoeide, doffe huid.

Categorie: Artikelnummer: 444000 Inhoud: 30 ml

Beschrijving

BABOR Vitalizing Serum

Stress of emtionele belastingen, maar ook omgevingsinvloeden zoals uv-straling, blauw licht of luchtvervuiling zorgen er vaak voor dat de huid er vermoeid, uitgeput en bleek uitziet. De huid heeft een matte uitstraling, oogt vaak ruw en ongelijkmatig en verliest zijn elasticiteit, stevigheid en kracht. De huid mist de energie om zichzelf te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en om het regeneratieproces van de huid optimaal te laten verlopen. Het resultaat is dat deze niet bestand is tegen externe stressoren en dat deze sneller ouder wordt. Het BABOR Vitalizing serum is speciaal ontwikkeld om de vermoeide huid te revitaliseren.

Werking

Het ENERGY Plus Complex in combinatie revitaliseert de huid, ondersteunt de huidregeneratie en beschermt Blue Light Protect tegen digitale veroudering. Perfection Peptides verwijderen de eiwitbruggen tussen de hoorncellen van de onderste verhoorningszone en bevorderen zo het schilferingsproces voor een meer gelijkmatige huid.
Bovendien zorgt EpigenTech Power Peptide epigenetisch voor Age Preventing en versterkt het de cellen.

Voordeel

De huid oogt gelijkmatiger, wordt hersteld en krijgt meer uitstraling.

Gebruik

Het serum is stap 3 van uw verzorgingsroutine. Het wordt ‘s morgens en/of ‘s avonds op de gereinigde huid aangebracht. Daarna bevelen wij verzorgingsstap 5 aan, de Vitalizing Cream 5.1 of Vitalizing Cream rich 5.2.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitalizing Serum” te beoordelen