Vitalizing Mask

30,90

Verkwikkend gezichtsmasker voor een vermoeide, doffe huid.

Categorie: Artikelnummer: 444700 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Vitalizing Mask

Stress of emotionele belastingen, maar ook omgevingsinvloeden zoals uv-straling, blauw licht of luchtvervuiling zorgen er vaak voor dat de huid er vermoeid, uitgeput en bleek uitziet. Het BABOR Vitalizing mask is speciaal ontwikkeld om de vermoeide huid te revitaliseren. De huid heeft een matte uitstraling, oogt vaak ruw en ongelijkmatig en verliest zijn elasticiteit, stevigheid en kracht. De huid mist de energie om zichzelf te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en om het regeneratieproces van de huid optimaal te laten verlopen. Het resultaat is dat deze niet bestand is tegen externe stressoren en dat deze sneller ouder wordt.

Werking

Het ENERGY Plus-complex in combinatie met het Perfection Complex revitaliseert de huid, ondersteunt de huidregeneratie en Blue Light Protect beschermt de huid tegen digitale veroudering. Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen en stimuleert de collageensynthese.
Bovendien zorgt EpigenTech Power Peptide epigenetisch voor Age Preventing en versterkt het de cellen.

Voordeel

De huid oogt frisser, vitaler, levendiger en krijgt meer uitstraling.

Gebruik

1-2 keer per week na de reiniging royaal aanbrengen. 15 minuten laten inwerken en de restjes inmasseren. Fles voor gebruik schudden. Het is een extra stap in je verzorgingsroutine, die je voor de Vitalizing Cream 5.1 of Vitalizing Cream rich 5.2 gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitalizing Mask” te beoordelen