Vitalizing Cream

59,90

Gezichtsverzorgingscrème voor het vitaliseren van vermoeide en doffe huid.

Category: SKU: 444200 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Vitalizing Cream

Stress of emotionele spanningen, maar ook omgevingsinvloeden zoals uv-straling, blauw licht of luchtvervuiling zorgen er vaak voor dat de huid er vermoeid, uitgeput en bleek uitziet. De huid heeft een matte uitdrukking, oogt vaak ruw en ongelijkmatig en verliest zijn elasticiteit, stevigheid en kracht. De huid mist de energie om zichzelf te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en om het regeneratieproces van de huid optimaal te laten verlopen. Het resultaat is dat deze niet bestand is tegen externe stressoren en dat deze sneller ouder wordt.De BABOR Vitalizing Cream is speciaal ontwikkeld voor vermoeide huid.

Werking

Het ENERGY Plus-complex in combinatie met het Perfection Complex revitaliseert de huid, ondersteunt de huidregeneratie en Blue Light Protect beschermt tegen digitale veroudering.
Bovendien zorgt de EpigenTech Power Peptide epigenetisch voor Age Preventing en versterkt het de cellen.

Voordeel

De huid wordt visueel onmiddellijk verfijnd, vitaal en fris en krijgt meer uitstraling.

Gebruik

De crème is stap 5 van uw verzorgingsroutine. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds na het reinigen zachtjes op de huid masseren. Als aanvulling, raden wij de Vitalizing Cream rich 5.2 aan als intensieve nachtverzorging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitalizing Cream” te beoordelen