Vitalizing Cream Rich

61,90

Rijke gezichtsverzorgende crème voor het vitaliseren van de vermoeide en doffe huid.

 

Categorie: Artikelnummer: 444300 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Vitalizing Cream Rich

Stress of emotionele invloeden, maar ook omgevingsinvloeden zoals uv-straling, blauw licht of luchtvervuiling zorgen er vaak voor dat de huid er vermoeid, uitgeput en bleek uitziet. De huid heeft een doffe uitstraling, oogt vaak ruw en ongelijkmatig en verliest zijn elasticiteit, stevigheid en sterkte. De huid mist de energie om zichzelf te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en om het regeneratieproces van de huid optimaal te laten verlopen. Het resultaat is dat deze niet bestand is tegen externe stressoren en dat deze sneller ouder wordt. De BABOR Vitalizing Cream rich is speciaal ontwikkeld voor vermoeide huid, die wat meer lipiden nodig heeft.

Werking

Het ENERGY Plus-complex in combinatie met het Perfection Complex revitaliseert de huid, ondersteunt huidregeneratie en Blue Light Protect beschermt tegen digitale veroudering. Karitéboter ondersteunt de huidbarrière en plantaardige oliën van sesam, jojoba en soja leveren zorgen voor lipiden.
Bovendien zorgt EpigenTech Power Peptide epigenetisch voor Age Preventing en versterkt het de cellen.

Voordeel

De huid ziet er optisch direct verfijnd uit, vitaler en frisser met meer uitstraling.

Gebruik

De Cream is stap 5 van uw verzorgingsroutine. ‘s Morgens en/of ‘s avonds na de reiniging zachtjes op de huid masseren. Bovendien raden wij de Vitalizing Cream 5.1 als eenvoudige dagverzorging aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitalizing Cream Rich” te beoordelen