Purifying Mask

30,90

Heldermakend intensief masker voor olieachtige, onzuivere huid

Category: SKU: 441900 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Purifying Mask

De vette, onzuivere huid heeft een verhoogde hoeveelheid lipiden op het oppervlak, veroorzaakt door overmatige activiteit van de talgklier. De huid heeft vaak grote poriën, glanst en neigt door verhoogde keratinisatie van de bovenste hoorncellen comedonen en vlekken te vormen, zoals puistjes. BABOR Purifying Mask is een matterend intensief masker is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere, vette huid

Werking

Alumina en kaolin matteren de huid. Salicylzuur is keratolytisch en helpt huidonreinheden te verminderen en het ontstaan hiervan te voorkomen.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier – op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een meer egale teint.

Voordeel

De huid oogt poriëndiep gereinigd, helder en verfijnd.

Gebruik

Breng het masker gelijkmatig ca. 1-2 mm dik aan op de gereinigde huid, vermijd de gebieden rond ogen en mond. Ongeveer 5-10 minuten laten intrekken. Was het masker grondig af met lauw water. 1-2 keer per week aanbrengen. Daarna raden we verzorgingsstap 5 aan, de Purifying Cream 5.1 of Purifying Cream rich 5.2.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purifying Mask” te beoordelen