Purifying Cream

59,90

Zachte 24-uurs intensieve verzorging tegen verontreinigingen van de huid en voor het verminderen van de eerste rimpeltjes.

Category: SKU: 441400 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Purifying Cream

De vette, onzuivere huid heeft een verhoogde hoeveelheid lipiden op het oppervlak, veroorzaakt door overmatige activiteit van de talgklieren. Deze heeft vaak grote poriën, glanst en neigt door verhoogde keratinisatie van de bovenste hoorncellen comedonen en vlekken te vormen, zoals puistjes. BABOR Purifying Cream is een extra lichte gezichtscrème is speciaal ontwikkeld voor de vette, onzuivere huid.

Werking

Het SUPER PURE-extract helpt bestaande onvolkomenheden te verminderen en kan voorkomen dat ze opnieuw optreden. Bovendien matteert rijstzetmeel de teint.
Daarnaast maken sterke cellen de huid mooier – op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een meer egale teint.

Voordeel

De huid oogt zuiverder en gelijkmatiger.

Gebruik

De crème is stap 5 van uw verzorgingsroutine. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds na het reinigen zachtjes op de huid masseren. Voor de perfecte aanvulling bevelen we de PURIFYING CREAM Rich 5.2 aan als intensieve nachtverzorging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purifying Cream” te beoordelen