Purifying Cream Rich

61,90

Zuiverende en verzorgende crème voor de vette, onzuivere huid.

Categorie: Artikelnummer: 441700 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Purifying Cream Rich

De vette, onzuivere huid heeft een verhoogde hoeveelheid lipiden op het huidoppervlak, veroorzaakt door overmatige activiteit van de talgklieren. De huid heeft vaak grote poriën, glanst en neigt door verhoogde keratinisatie van de bovenste hoorncellen comedonen en vlekken te vormen, zoals puistjes. BABOR Purifying Cream Rich is een soepele gezichtscrème is speciaal ontwikkeld voor de vette, onzuivere huid.

Werking

Het SUPER PURE-extract helpt bestaande onzuiverheden van de huid te verminderen en kan voorkomen dat deze opnieuw verschijnen. Bovendien matteert rijstzetmeel de teint.
Daarnaast maken sterke cellen de huid mooier – op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een meer egale teint.

Voordeel

De huid oogt zuiverder en gelijkmatiger.

Gebruik

De Cream Rich is stap 5 van uw verzorgingsroutine. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds na het reinigen zachtjes op de huid masseren. Voor de perfecte aanvulling bevelen we de PURIFYING CREAM Rich 5.1 aan als een eenvoudigere dagverzorging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purifying Cream Rich” te beoordelen