Cooling Eye Gel

40,90

Verkoelende, vetvrije ooggel voor het verminderen van zwellingen en wallen en het verfrissen van de huid.

Categorie: Artikelnummer: 441100 Inhoud: 20 ml

Beschrijving

BABOR Cooling Eye Gel

Zwellingen en wallen worden verminderd en het hele ooggebied ziet er verlevendigd uit. BABOR Cooling Eye Gel is een licht verkoelende ooggel met rolapplicator voor het gebruik bij wallen en zwellingen.

Werking

De Cooling Eye Gel is ideaal geschikt bij zwellingen en wallen alsook ter verfrissing van het vermoeide, overbelaste ooggebied en laat dit gebied er vitaler, gladder en verfrist uitzien.

Voordeel

Extracten uit Rhodiola rosea, betaïne en gist bevorderen de lymfestroom in de buurt van de ogen en hydrateren dit gebied. Zwellingen en wallen worden verminderd en het hele ooggebied ziet er verlevendigd uit.
Alpine stamcellen beschermen tegen vroegtijdige, door het milieu veroorzaakte huidveroudering en OsmoTec verhoogt de huidvochtigheid.

Gebruik

Breng de Cooling Eye Gel `s morgens en/of `s avonds na de reiniging met de rolapplicator aan en klop dit zachtjes met de vingers in.
Tip: om het verkoelende effect van de verzorging te versterken, bewaart u de gel in de koelkast.

Cooling Eye Gel  is stap 4 van uw zorgroutine. Het wordt ‘s morgens en/of ‘s avonds op de gereinigde huid aangebracht. Daarna raden we verzorgingsstap 5 aan, de Purifying Cream 5.1 of Purifying Cream rich 5.2.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cooling Eye Gel” te beoordelen