Calming Cream Rich

61,90

Bijzondere rijke, intensieve 24-uursverzorging, die de gevoelige huid rustiger maakt en de weerstand van de huid ondersteunt.

Categorie: Artikelnummer: 442300 Inhoud: 50 ml

Beschrijving

BABOR Calming Cream Rich

De gevoelige huid reageert vaak met roodheid, irritatie en onaangename gevoelens van spanning. De huid ziet er snel moe, vlekkerig en soms schilferig uit. BABOR Calming Cream Rich crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Werking

Deze intensieve gezichtscrème is ideaal voor de dagelijkse exclusieve verzorgingsroutine van de gevoelige huid. Het INTENSE CALM-extract in combinatie met allantoïne en panthenol verlicht onaangename gevoelens van spanning, irritatie en door stress veroorzaakte roodheid. Hierdoor oogt de huidbarrière versterkt en dat de stimulatiedrempel van de huid wordt verbeterd
Bovendien zorgt EpigenTech Power Peptide epigenetisch voor Age Preventing en versterkt het de cellen.

Voordeel

De huid ziet er zachter, gladder en meer ontspannen uit. Voor de gevoelige huid werd deze crème zonder kleurstoffen en parfums ontworpen.

Gebruik

De Cream Rich is stap 5 van uw verzorgingsroutine. Breng ‘s ochtends en/of ‘s avonds aan na het reinigen. Als aanvulling adviseren we de CALMING CREAM 5.1 als een lichtere dagverzorging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calming Cream Rich” te beoordelen