Calming Bi-Phase Serum

56,90

Kalmerende, vochtinbrengende 2-fasencrème voor de verzorging van de extreem gevoelige huid.

Categorie: Artikelnummer: 442600 Inhoud: 30 ml

Beschrijving

BABOR Calming Bi-Phase Serum

De huid kan van nature gevoelig zijn, maar kan dit in de loop van het leven ook worden. Externe omgevingsfactoren en de persoonlijke levensstijl kunnen de natuurlijke huidbarrière verzwakken, zodat de huid niet langer vreemde stoffen en verontreinigende stoffen kan afstoten. Het reageert met roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning; de huid ziet er moe, vlekkerig en gedeeltelijk schilferig uit. Soms tolereert de huid geen verzorgingscrèmes meer.
BABOR Calming Bi-Phase Serum is ideaal voor de dagelijkse exclusieve zorgroutine van de meest gevoelige huid die niets meer kan verdragen.

Werking

Panthenol en allantoïne helpen de huid te kalmeren en plantaardige lipiden van jojoba-olie en fytosqualan bevorderen de regeneratie van de natuurlijke huidbarrière. Met kruidenextracten van komkommer, groene thee, grapefruit en duindoorn.

Voordeel

Het 2-fasenserum kalmeert onmiddellijk en zorgt voor een ontspannen, soepele huid. De huid is intens gehydrateerd en minder gevoelig.

Gebruik

Breng het 2-fasenserum ‘s morgens en/of ‘s avonds na het reinigen aan. Zorg ervoor dat het Calming Bi-Phase Serum kort en krachtig wordt geschud tot beide fasen volledig gemengd zijn. Calming Bi-Phase Serum bevelen wij aan als aanvulling op

CALMING CREAM 5.1 en CALMING CREAM RICH 5.2.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calming Bi-Phase Serum” te beoordelen