Balancing Serum

58,90

Regulerend serum voor gemengde huid.

Categorie: Artikelnummer: 443000 Inhoud: 5 ml

Beschrijving

BABOR Balancing Serum

Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels olieachtig glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een olieachtige glans en verwijde poriën zichtbaar. Vooral op de olieachtig glanzende delen van de huid ontstaan meer comedonen en uw teint lijkt dof en vaal te zijn. BABOR Balancing Serum is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid.

Werking

De regulerende stof SEBUCON brengt het talg- en vochtgehalte van de huid in balans. Glanzende delen van de huid worden mat. Natuurlijke biopolymeren en pullulan reguleren het vochtgehalte van de huid en vormen 24 uur lang een vochtreservoir voor de lange termijn. Ook helpt toegevoegd planktonextract de huidporiën te verfijnen.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

Voordeel

De huid ziet er frisser, goed gehydrateerd en egaal uit.

Gebruik

Het serum is stap 3 in uw verzorgingsproces. Elke morgen of avond op de gereinigde huid aanbrengen. Daarna raden wij verzorgingsstap 5 aan, de Balancing Cream 5.1 of Balancing Cream rich 5.2.

Breng dagelijks `s avonds na de gezichtsreiniging
een dun lijntje van het Lash GrowthXL Serum op de
bovenste en de onderste wimperrand aanbrengen. Gebruik is vergelijkbaar met die van een eyeliner. Minstens vier uur laten inwerken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balancing Serum” te beoordelen