Balancing Cream Rich

58,90

Luchtige gezichtscreme voor gemengde huid.

Beschrijving

BABOR Balancing Cream Rich

Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels olieachtig glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een olieachtige glans en verwijde poriën zichtbaar.  BABOR Balancing Cream Rich is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid.

Werking

De regulerende stof SEBUCON brengt het talg- en vochtgehalte van de huid in balans. Glanzende delen van de huid worden mat. Natuurlijke biopolymeren en pullulan reguleren het vochtgehalte van de huid en vormen 24 uur lang een vochtreservoir voor de lange termijn.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

Voordeel

De teint wordt frisser, mat en verfijnd.

Gebruik

De creme is stap 5 in uw verzorgingsproces. `s Morgens en / of `s avonds na reiniging aanbrengen. Als perfecte aanvulling bevelen we u de de Balancing Cream 5.1 als lichte dagverzorging aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balancing Cream Rich” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment