Balancing Bio-Cellulose Mask

38,90

Bio-cellulose masker voor gemengde huid

Categorie: Artikelnummer: 443800

Beschrijving

BABOR Balancing Bio-Cellulose Mask

Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels olieachtig glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een olieachtige glans en verwijde poriën zichtbaar. Een extra portie vochtigheid is altijd noodzakelijk. BABOR Balancing Bio-Cellulose Mask is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid.

Werking

Het cellulose masker is ideaal voor het wekelijkse, exlusieve verzorgingsproces van de gemengde huid. Met een basis van gefermenteerd kokosnootsap (bio-cellulose) voorziet dit masker de huid langdurig van intensieve vochtigheid. Zink helpt om bacteriën te bestrijden, die puistjes veroorzaken.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

Voordeel

Het masker past zich als een tweede huid aan uw gezichtsvormen aan en geeft een frisse, intensief gehydrateerde en gezuiverde huid.

Gebruik

Gezicht reinigen en daarna afdrogen. Het hele masker uitvouwen en de buitenste twee beschermlagen verwijderen. Het masker aanbrengen en gedurende 15-20 minuten laten inwerken. Masker van het gezicht trekken en het overgebleven serum zachtjes in de huid kloppen.

Tip: Om uw gezichtsverzorging te intensiveren het masker 1 – 2 keer per week gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Balancing Bio-Cellulose Mask” te beoordelen