Instant Energy Ampoule Concentrates

29,90

De directe energiekick voor een vermoeide mannenhuid.

Categorie: Artikelnummer: 700014 Inhoud: 14 ml

Beschrijving

Beschrijving

SOS-werkstofconcentraat voor de vermoeide mannenhuid met gebrek aan uitstraling.

Werking

De huid komt in topvorm: ze ziet er direct geperfectioneerd en vol energie uit.

Voordeel

Het krachtige TAUREC complex met taurine en coffeïne geven de huid onmiddellijk na het gebruik de ultieme energiekick. Een complex van vitamine C en provitamine B5 zorgt voor een extra frisse uitstraling. De formule met drievoudig hyaluronzuur hydrateert intensief en langdurig.

Gebruik

Na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en op gezicht, hals en borst verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Daarna de verzorgingscrème aanbrengen.

Ingrediënten

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., POLYGLYCERYL-10 LAURATE, BETAINE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, CITRIC ACID, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, CAFFEINE, PARFUM, TAURINE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL, ACANTHOPANAX SENTICOSUS ROOT EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS/LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, PANTOLACTONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL

De vertoonde ingrediënten komen overeen met de actuele stand van de productie. Omdat we regelmatig nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepturen laten doorstromen en onze formuleringen overeenkomstig veranderen, is steeds de op de verpakking aangetoonde informatie van de ingrediënten toonaangevend.