HSR® extra firming serum

105,00

Luxueus anti-rimpel werkstofconcentraat

Beschrijving

BABOR HSR extra firming serum

Anti-rimpel werkstofconcentraat voor elke huid. BABOR HSR extra firming serum gaat zichtbaar alle soorten rimpels zoals mimische rimpels en gravitatierimpels, alsook verlies aan spankracht.

Werking

Het serum wordt door de huid bijzonder goed opgenomen en ondersteunt de werking van de andere HSR producten. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er optisch als opgevuld uit, is gladder, elastischer en strakker.

Voordeel

Vijf zeer werkzame werkstoffen gaan zichtbaar alle soorten rimpels, zoals mimische rimpels en gravitatierimpels, alsook verlies aan spankracht tegen.

Gebruik

`s Morgens en/of `s avonds na de reiniging verdelen op gezicht, hals en decolleté en licht laten intrekken. Daarna de verzorgingscrème aanbrengen.

 

 

Vermindert zichtbaar de rimpeldiepte met het HSR Lifting Integral complex. Verbetert de structuur van de capillairwanden en daarmee de voedings- en zuurstofopname van de huid van binnenuit met Microstim. Verbetert de oppervlaktestructuur van de huid met Pro-Tight. Verbetert de bindweefselstructuur en verstevigt de huid met organisch silicium. Op de gereinigde huid onder de verzorgingscrème aanbrengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HSR® extra firming serum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment