Aanbieding!

CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive Combination & Smoothiefles

41,00 35,90

Phytoactive Hydro Combination is een verlevendigend en verfrissend kruidenextract voor de droge huid. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL, die als eerste fase van de 2-fasen dieptereiniging wordt aangebracht, alle in olie en in water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging.

Nu slechts voor korte tijd verkrijgbaar en zolang de voorraad strekt, met prijsvoordeel en een cadeau – de BABOR Smoothie flacon & een lekker Green Smoothie recept.

Beschrijving

BABOR CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive Combination & Smoothiefles

Is een herstellend en verfijnend kruidenextract voor een gemengde huid en een vettige huid. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL, die als eerste fase van de 2-fasen dieptereiniging wordt aangebracht, alle in olie en in water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging. Nu slechts voor korte tijd en zolang de voorraad strekt met prijsvoordeel en een klein cadeau – uw BABOR smoothie flacon & een lekker green smoothie recept.

Werking

Phytoactive Combination is de verzorgingsfase van de BABOR 2-fasen dieptereiniging met HY-ÖL bij een gemengde huid en een vettige huid.
Het resultaat: een stralend mooi, fijner huidbeeld.

Voordeel

Herstellend en verfijnend kruidenextract met salie, hamamelis, azuleen, agrimonie-extract en speciaal geëxtraheerd appelwater. Zijn antioxidatieve kracht beschermt de huid op effectieve wijze tegen milieu-invloeden, zodat de huid minder is belast. De huid wordt poreuzer, zodat de volgende aangebrachte werkstoffen beter en sneller door de huid kunnen worden opgenomen. De Phytoactive zorgt in combinatie met de HY-ÖL voor een aromachologische geurbelevenis passend bij het huidbeeld.

Gebruik

Vier pompeenheden HY-ÖL op de droge huid aanbrengen, daarna twee pompeenheden Phytoactive Combination daaroverheen verdelen. Met vochtig gemaakte vingers masseren totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Met rijkelijk koud water grondig verwijderen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive Combination & Smoothiefles” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment