Aanbieding!

CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive Base & Smoothiefles

41,00 35,90

Phytoactive Hydro Base is een verlevendigend en verfrissend kruidenextract voor de droge huid. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL, die als eerste fase van de 2-fasen dieptereiniging wordt aangebracht, alle in olie en in water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging.

Nu slechts voor korte tijd verkrijgbaar en zolang de voorraad strekt, met prijsvoordeel en een cadeau – de BABOR Smoothie flacon & een lekker Green Smoothie recept.

 

Beschrijving

BABOR CLEANSING Set Base & Smoothiefles

BABOR Phytoactive Base is een verlevendigend en verfrissend kruidenextract voor de droge huid. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL, die als eerste fase van de 2-fasen dieptereiniging wordt aangebracht, alle in olie en in water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging. Nu slechts voor korte tijd en zolang de voorraad strekt met prijsvoordeel en een klein cadeau – uw BABOR smoothie flacon & een lekker green smoothie recept.

Werking

BABOR Phytoactive Hydro Base is de verzorgingsfase van de BABOR 2-fasen dieptereiniging met HY-ÖL bij een droge huid.
Het resultaat: de huid ziet er rozig fris en tot diep in de poriën zuiver uit.

Voordeel

Verlevendigend en verfrissend kruidenextract met munt, berk en rozemarijn, agrimonie-extract en speciaal geëxtraheerd appelwater.
Zijn antioxidatieve kracht beschermt de huid op effectieve wijze tegen milieu-invloeden, zodat de huid minder is belast. De huid wordt poreuzer, zodat de volgende aangebrachte werkstoffen beter en sneller door de huid kunnen worden opgenomen. De Phytoactive zorgt in combinatie met de HY-ÖL voor een aromachologische geurbelevenis passend bij het huidbeeld.

 

Gebruik

Vier pompeenheden HY-ÖL op de droge huid aanbrengen, daarna twee pompeenheden Phytoactive Hydro Base daaroverheen verdelen. Met vochtig gemaakte vingers masseren totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Met rijkelijk koud water grondig verwijderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef een reactie
Wees de eerste om “CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive Base & Smoothiefles” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwijder formulierToevoegen