Contouring Face Powder

26,50

Vierkleurig poeder voor de juiste contour.

Beschrijving

Wat is Contouring Face Powder?

Een vierkleurig poeder om de gezichtscontour te modelleren.

 

Waarvoor Contouring Face Powder?

Contouring Face Powder maakt een effectief modelleren van de gezichtscontour mogelijk. Met de mix van lichte en donkere tinten kunnen licht- en schaduweffecten tevoorschijn worden getoverd. Ook te gebruiken als blush en bronzer.

 

Waarom Contouring Face Powder?

Contouring Face Powder optimaliseert de gezichtscontour. Vier op elkaar afgestemde tinten accentueren handig goede eigenschappen en laten andere delen gunstig naar de achtergrond verdwijnen, om het gezicht in een handomdraai in de juiste vorm te brengen. Het fijne poeder is makkelijk aan te brengen en laat zich goed vervagen.

 

Hoe gebruik ik Contouring Face Powder?

Eerst met de donkerste tint een schaduw aanbrengen op delen links en rechts parallel van de neusrug, de buitenste gezichtscontour (langs het onderkaakbeen, voorhoofdrand, slapen) en onder de jukbeenderen. Daarna met de lichtste tint de highlights aanbrengen op het midden van het voorhoofd, onder de ogen, in het midden langs de neusrug, boven de jukbeenderen en onder en boven de wenkbrauwen. Vervolgens alle overgangen met de middelste tint vervagen, om harde randen te vermijden. In de laatste stap de glow–bronzer op de jukbeenderen aanbrengen, om het licht zachtjes te verdelen en de teint te laten stralen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Contouring Face Powder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment