Camouflage Cream 03

9,90

De perfecte camouflage

Category: SKU: 644903 Inhoud: 4 g

Beschrijving

Camouflage Cream is een dekkende crème met maximale dekking en houdbaarheid. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Waarvoor Camouflage Cream 03?

Met Camouflage Cream worden aangeboren of ontstane huidonregelmatigheden zoals pigmentvlekken, doorschijnende adertjes, tattoos of wijnvlekken volledig bedekt.

Waarom Camouflage Cream 03?

De sterk gepigmenteerde camouflagecrème hecht betrouwbaar op de huid, laat zich perfect vervagen en gefixeerd met het Camouflage Fixing Powder is hij bestand tegen zweten, vegen en water. Ook ideaal voor bruidsmake-up en fotomake-up.

Hoe gebruik ik Camouflage Cream 03?

Voorbehandeling: Huid reinigen, dagverzorging aanbrengen en laten intrekken. Vervolgens de huid met een tissue zachtjes deppen. Camoufleren: CAMOUFLAGE CREAM met de vingertoppen op de te camoufleren huiddelen aanbrengen en zachtjes inkloppen. Daarbij op een groot vak te werk gaan en de overgangen meenemen. Bij grotere te camoufleren huiddelen over het hele gezicht verdelen. Fixeren: CAMOUFLAGE FIXING POWDER rijkelijk opstuiven en 10 minuten laten inwerken. Het overtollige poeder met een kwast voorzichtig verwijderen. Verwijderen: HY-ÖL® op de gecamoufleerde huiddelen aanbrengen en zorgvuldig verdelen. Vervolgens met tissues verwijderen. Daarna zoals gebruikelijk met HY-ÖL® en PHYTOACTIVE reinigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camouflage Cream 03” te beoordelen